Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών, Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. - GRNET), η Amazon και η Rackspace Technology συνδιοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης, στις 4 Απριλίου 2023, στην ΟΤΕΑcademy, Αθήνα, με θέμα “GRNET Amazon Web Services for the Greek Academic and Research Community”. 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων - Φορέων συνδεδεμένων στο δίκτυο ΕΔΥΤΕ, για τη δυνατότητα αξιοποίησης νεφοϋπολογιστικών υπηρεσιών της Amazon που διατίθενται δωρεάν, μέσω της ΕΔΥΤΕ στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του OCREμε στόχο να αξιοποιηθούν από τους φορείς άμεσα και με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι περιπτώσεις χρήσης και αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων και υπηρεσιών cloud της Amazon.  Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για το πλαίσιο παραχώρησης πόρων που εφαρμόζει η ΕΔΥΤΕ για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων φορέων. 

H ημερίδα χωρίζεται σε δύο ενότητες που αφορούν συγκεκριμένες ομάδες κοινού σε κάθε περίπτωση:

Ενότητα Α: Απευθύνεται σε μηχανικούς πληροφορικής (ΙΤ) και δικτύου (NOC) Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών φορέων συνδεδεμένων στο δίκτυο ΕΔΥΤΕ.

Ενότητα Β: Απευθύνεται σε Ακαδημαϊκό προσωπικό και Ερευνητές όλων των βαθμίδων, Διευθυντές εργαστηρίων και Διοικητικο προσωπικό φορέων δικτύου ΕΔΥΤΕ.

Ημέρα:

Τρίτη 04.04.23 | 09:30 - 17:00

Τοποθεσία:

ΟΤΕΑcademy

Oι παρουσίασεις θα γίνουν στα Αγγλικά.

Σύνδεσμος για τη σύνδεση σας στο livestream της εκδήλωσης: https://diavlos.grnet.gr/event/e4195 

Πρόγραμμα

Starts
Ends
Europe/Athens